Om oss

Vi är ett företag som verkligen brinner för cannabis och hampa. ”Cannabis för alla” är målet för SweBud. Cannabis har övertygat oss, så den naturliga och väldoftande växten kommer övertyga dig också. Tillsammans skapar vi en mer avslappnad värld. Vi på SweBud arbetar hårt för att göra din cannabisupplevelse unik.

Företagets affärsidé är att erbjuda kunder ett prisvärt och brett sortiment hampaprodukter av god kvalitet. Vi skall finnas där när kunderna behöver oss och alltid möta dem med god service. Hampaprodukter är eftertraktade i hela Sverige och vi ser att detta är en snabbt växande bransch som bara kommer att öka dom närmsta åren.

Även om CBD sakta men säkert frigör sig från sitt olagliga syskon THC, gäller fortfarande strikta riktlinjer för ämnet. Vi följer dessa riktlinjer och distribuerar endast kvalitetsprövade produkter som följer svensk lagstiftning.

Alla våra våra CBD-produkter är labbtestade för att garantera högsta säkerhet för dig som handlar. Labbtesten görs av laboratorium inom EU och garanterar att du får det innehåll du betalar för.

Vi fokuserar på hållbar och miljövänlig produktion. Allt är inte idealiskt ännu, men vi jobbar på det, för som cannabisälskare vet vi vad som står på spel. Varje skörd passerar genom ett internt kvalitetssystem. Ytterligare bearbetning utförs i enlighet med strikta hygienföreskrifter.

Ett brett kvalitetssortiment, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser är något som är viktigt både för oss och våra kunder.